Дилма Русеф ще отскочи до България

В момента се уточняват точните дати на посещението й
2 сеп 2011 14:36,
33
Дилма Русеф ще отскочи до България
Снимка: Reuters

Президентът на Бразилия Дилма Русеф ще дойде на посещение в България. Това е съобщил външният министър на страната Антониу Патриота, който е на посещение у нас.

Точните дати на визитата ще се уточнят допълнително, допълват от Министерството на външните работи (МвнР). Министър Антониу Патриота е подчертал, че президентът Дилма Русеф, която е тясно свързана с България, с нетърпение очаква да посети родината на своя баща.

"България и Бразилия имат традиционно активни икономически и политически връзки", пък отбелязал министър Николай Младенов при срещата му с Патриота.

Българският дипломат е дал като добър пример за сътрудничество закупуването от българския национален превозвач на нови самолети, произведени в Бразилия.

Патриота заявил, че освен на двустранно равнище, Бразилия е отворена за сътрудничество с България при реализирането на проекти на територията на африканския континент.

Освен това оценил високо конструктивния диалог с България по отношение на Балканите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
3
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Български ***: ***, прости и злобни.
31
1
 
5
 
! Отговори
хей преди 12 години
добър ден българи ! Хайде да не обсъждаме кой как му е удобно и да си създаваме интриги !Българите сме гостоприемни хора но ни липсва малко културата , във всичко намираме начин да си покажем простотията ,мисля че е време да вземем да мислим и да бъдем по добри !Благодаря Ви за вниманието ,желая Ви лек ден и всичко добро !!!
30
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 12 години
CIA,MIT,Mossad,MI-1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,mrazat Dilma Rusev.
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нека да дойде жената нали е половин българка а и кръвта вода не става
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ние вечно чакаме някой да ни измъква от някаде а дали ще ни измъкне или ще ни го намъкне един бог и стари баби знаят
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятен отскок и плавно преземяване,
26
2
 
5
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Да би могла да дойде инкогнито да се види с малкото й останали роднини, и по същия начин да си отиде. Така би си спестила много двулични *обноски*, а и какви ли коментари ще има след това в медиите, един бог знае. Аз съм ЗА нейното идване, но при условие, че имаме нормално и адекватно поведение спрямо нея.
25
1
 
8
 
! Отговори
Марк преди 12 години
Леля ще дойде през октомри!Вчера говорих с нея!За дататите мен ме питайте!
24
9
 
7
 
! Отговори
тъу преди 12 години
дреме и на *** на Дилма за България
23
2
 
5
 
! Отговори
Taka e преди 12 години
Naistina sled kato izgonyat ili izgubyat inteligentnite bulgari ot BG, togava zapochvat da gi cenyat. Sramno e za nas !!
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Проблема е, че е много работа да се изринат ДС *** наречени политици в БГ. На практика прехода още не е започнал. Трябва всички Гицевци, Бойковци, Яневци и сини елементи да бъдат затворени за 21г. пладнешки грабеж на БГ и да се почне на чисто.
21
7
 
11
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Работя като облекчителка в централата на ГЕРБ!
20
4
 
18
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Не съди прибързано сегашните ни политици-управляващи за това, което предстои. Може и да се справят с теста за Бразилия.Съжалявам за философията на познатата ти. Моята е другата крайност - Всички българи трябва да се обединят и заедно, само с обичта към България и волята си, да я спасят. Въпреки антибългарите, които плюят по българското, принизяват постиженията на българите, обиждат и унижават. Истината е, че нямаме нужда от чуждото одобрение, а само от вярата в нас самите.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоя пък албанец от сръбско скопие откъде се появи?? какви македонци пък сега?? дилма русеф наистина съществува, за разлика от македонците, които измряха преди 2000 години...
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, Тина+++++++++++++
17
4
 
6
 
! Отговори
zdr. tina преди 12 години
не разбрах кой се бори да измъкне българия и кой ползвал връзки - надявам се не говориш за лъжливите ни политици. всъщност дилма стана известна заради журналистите, преди това никой не знаеше за нея. тук някой писал за дж. атанасов - той пък стана известен заради омразата межу ссср и сащ; руснаците са открили начин да се състезават с тях и го пробутаха на бай тошо..а по останаите въпроси една позната казваше, че за съжаление съдбата на бъгарите е да се разпръснем по света, за да живеят другите.
16
16
 
5
 
! Отговори
skopie преди 12 години
Dilma i makedonsko devoiche,ne ne e bugarsko
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще изчата да изтече мандата на гоце и ще дойде!Че кой президент на нормална държоава ще иска да се срещне с недоразумението гоце? Да не е луда дилма зорлем да си сваля рейтинга!
14
6
 
19
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Има нещо съдбовно в това някои хора постоянно да мрънкат.И има нещо съдбовно в това други да се борят и да използват всяка българска връзка, за да изведат България напред...
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България се сеща, че някой има бг корени едва след като този някой вече няма нищо общо с България! И не предлага нищо, а само се опитва да спечели псевдо-слава за вътрешна консумация на чужд гръб, след като преди това е направила всичко възможно да смачка човека и да го изгони. Така е било, така и ще бъде. Ето затова Вазов е казал 'бедни Македонски, защо не умря при Гредетин', а всички бивши българи в Румъния, Сърбия, Гърция, Турция, Македония и ЕС вече не са българи!